miércoles, 13 de mayo de 2015

MES DE 30 FAMILIES A L’ESCOLA BRASIL FAN BOICOT A LES PROVES-WERT


Volem agrair a les prop de 30 famílies de 3r de l'Escola Brasil la seva implicació en l'acció contra les proves.

Us mostrem un petit vídeo grabat el dia 11 de maig, primer dia de les proves. En ell els nens i nenes de la nostra escola són els protagonistes. A la Pça Valentí Almirall fem una petita assemblea en la qual parlem de les coses que els inquieten. Per exemple, com voldrien que fos la seva educació o qué voldrien ser de grans. Els expliquem per què estem allà, davant de la seu del districte.
Llegim un manifest contra les proves i el lliurem al registre general de l'ajuntament dirigit al sr president del Consell Escolar de Districte. Finalment ens tornem cap a l’escola tocades les 12:00 amb la sensació d'haver transmès als nostres fills que la lluita també educa.


                                                 

La Xarxa d'Escoles Insubmises (XEI) calcula que prop de 500 famílies han fet boicot a l'avaluació als alumnes de tercer de Primària que preveu la LOMCE . L'entitat recorda que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha assegurat que ha fet "tot el possible per no ser on som" però lamenta que el Govern "podria haver fet molt més". Subratlla que Astúries i Andalusia s'han negat a fer els exàmens, i que Euskadi, que els ha introduït en una prova pilot per 30 centres, "respecta la insubmissió de les famílies" a les 'proves Wert'. Per això exigeixen a Rigau que mostri el mateix respecte (...)”.  (Vilaweb ACN .11 de maig)

No hay comentarios:

Publicar un comentario