jueves, 14 de mayo de 2015

DEMA ACTE FINAL DE CAMPANYA BOICOT PROVES 3r

Us fem a mans del missatge que ens envíen les companyes de la Xarxa d'Escoles Insubmises que han coordinat la Campanya del boicot 


Us emplaçem a anar junts demà !!! 


---------------------------------------------

Benvolgudes famílies,

 

En primer lloc agrair-vos la vostra col·laboració, participació i solidaritat amb la Campanya de Boicot a les Proves de 3r.

 

Encetem la segona setmana de la campanya, amb quasi 500 famílies que arreu del territori han abandonat les aules durant unes hores, per tal de no ser partícips a les proves de 3r que enguany la LOMCE preveu pels nostres fills i filles, amb la connivència de la Consellera Rigau.  Esperem que al llarg d’aquesta setmana, augmentem aquestes xifres!

 

Per tal de marcar el punt i final de  la Campanya que haurà durat 12 dies, us emplacem a totes i tots a trobar-nos el proper DIVENDRES 15 de maig a les 17,30h a la seu del Departament d’Ensenyament  (Via Augusta 202, FFCC: Muntaner).

 

 

Les activitats previstes per a l’acte de cloenda de la campanya són:

 

·       17:30h Trobada de les escoles i famílies: us preguem que porteu un “pendó” o cartell amb el lema “TOTS SOM TERCER” (o #TotsSomTercer) juntament amb el nom del col·lectiu que representeu ( per exemple “Famílies de l’Escola Patxoca”).

·       17:40h Benvinguda

·       17:45h Ofrena floral de flors grogues davant de la seu del Departament.

·       17:50h Recital poètico-legislatiu en torn de la LOMCEa càrrec d’Oriol Fuster 

·       18:05h Finalització de l’acte i Comiat. 

 

Reiterem el nostre agraïment i esperem veure’ns ben aviat.

 

 

Comissió Impulsora de la XEI

No hay comentarios:

Publicar un comentario