viernes, 8 de mayo de 2015

ACCIONS CONTRA LES PROVES A L'ESCOLA BRASIL




Els  dies  previstos per fer les proves segons la direcció són: el dia 11, 12,13 (de 9 h  a 12:30 h) i 14 (de 9 h a 10:30 hde maig


Dia 11 de maig  (1r dia de le proves )

1.  Concentració a la porta del cole 9:00 del matí
2.  Descarregar-se el document de NO autorització en aquest enllaç
3.  Un grup de mares voluntaries us esperarem a la porta del cole aquest día i  
     portarem les vostres cartes d’objecció a les proves a les mestres de les dues classes. 
4.  Us convidem a que els vostres nens i nenes portin la semarreta groga SOS 
5.  Poseu l’esmorzar a les seves motxilles per que desprès anirem d’excursión 
     (Forum o Parc del Clot de la Mel)
6.  A les 12:30  ens tornarem a veure a la porta del cole
7.  Els nens que es quedin a menjador els deixem a dins de l’escola.

Dies 12,13 i 14 de maig 

Amb la nota d' excempció de la prova ja seria suficient. Si porten un llibre per llegir seria genial!!!! 

INSUBMISSIO A  LES PROVES: EL PODER DE DECIDIR ESTA EN LES FAMILIES

Tal com us vam informar en el post anterior estava pendent de fer-se una reunió amb l’escola en la qual demanaven que ens expliquessin a les famílies el perquè d’unes proves diagnòstiques en l' inici de cicle mitjà (3r) i no al final de cicle (4t) com s'anava fent fins ara.
Aquesta reunió es va realitzar  el passat dia 7 de maig.
En ella demanavem una explicació coherent  sobre el misteri institucional que envolta aquestes proves d'ençà que les AMPA vam saber que el departament combregava de manera encoberta amb el mandat i desplegament de la llei educativa més retrograda, segregadora i neoliberal de la democràcia: la LOMCE.

Vam expressar els nostres dubtes sobre la confidencialitat  de dades de les proves, ja que tením indicis de  que acabaran publicant-se, complint el mandat de la LOMCE.

La campanya contra les proves ja la sabiem a la nostra AMPA des de febrer d’enguany. Vam  ser informats des de la Xarxa d’Escoles Insubmises i la FAPAC entitats en les  quals les families trobem l’orientació i el recolzament necessaris per portar la gran lluita contra la LOMCE.
Això unit a la poca claredat i la manca d’informació  del Departament d’Educació  cap als docents i  la falta de respecte amb que han estat tractats per part de l’administració amb tot el secretisme d’aquest tema, han fet saltar les alarmes a les families del nostre centre escolar.

Era, en un principi, la LEC el paraigua  legislatiu  sota el qual s’empararien les proves. Pero no és cert. Els resultats  no seran d’us privatiu del centre si no que  entraran en un aplicatiu informatic de l’intranet del departament d’educació dinamitant qualsevol possibilitat de preservar la privacitat de les dades acadèmiques de l’alumne entre d'altres perles.

ACOLLIDA POSITIVA DEL BOICOT DE LES PROVES DE 3R EN L’ESCOLA BRASIL

Volem agraïr a les families la seva participació en aquest boicot tan important en contra de les proves i per defensar una legislació educativa coherent i democràtica.




Seguim!!!!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario